Nieuwsbrief...

12

jun

2013

Erik van Loon in TVM Actueel
Nieuws - Algemeen

Erik van Loon (44) houdt niet van onzekerheid. Maar de voedingsindustrie is bepaald niet vrij van risico’s en onzekerheden, net zomin als de Dakar Rally. De parallellen zijn groot. “Het is een kwestie van maximaal gas geven en de risico’s tot een minimum zien te beperken.”

Lees het gehele interview vanaf pagina 16 in de TVM Actueel...

 

10

apr

2014

Van Loon dik tevreden met resultaat en auto
Nieuws - Cross Country / Dakar

Met opnieuw een top 3-klassering heeft Erik van Loon de Abu Dhabi Desert Challenge afgesloten. De vijfde plaats in de eindstand is een beetje vertekend door het tijdverlies door een losgeschoten kabeltje. “Zonder dat kabeltje waren we met gemak tweede geworden. Zulke dingen gebeuren nu eenmaal in een cross country-wedstrijd. Belangrijker is dat we goed hebben gereden en de Mini hebben leren kennen. Ik ben dik tevreden.”

Lees meer...
 

09

apr

2014

Meer dan blij na vierde etappe
Nieuws - Cross Country / Dakar

Erik van Loon en Wouter Rosegaar hebben tijdens de vierde etappe van de Abu Dhabi Desert Challenge laten zien dat ze erg snel. Met een derde positie en de hoge snelheden zijn zij meer dan blij aan de finish.

Lees meer...
 

23

sep

2013

Pech regeert in Hellendoorn Rally
Nieuws - WRC / Rally

Op vrijdagavond lijkt het al duidelijk: Hellendoorn 2013 wordt niet de rally voor Erik van Loon en Harmen Scholtalbers. Voordat er een proef is gereden, heeft de versnellingsbak de geest gegeven. De monteurs gaan aan het werk en maken de Ford Focus RS WRC’09 klaar voor de zaterdagochtend. Maar ook op zaterdag staat het geluk niet aan de zijde van Erik en Harmen. Tijdens de laatste proef van de tweede boucle breekt rechtsachter de wielophanging af en is de rally voorbij.

Lees meer...
 

20

sep

2013

Van Loon jaagt naar een podiumplaats in Hellendoorn
Nieuws - WRC / Rally

Update: 21 september 2013 - 9:00u
Nooit opgeven! De auto is gemaakt, we gaan van start (superrally) - Zie: Rallytiming.nl

Update: 20 september 2013 - 19:12u
Door een technisch probleem aan de Ford Focus, kunnen Erik & Harmen helaas niet starten.


Vandaag gaat Erik van Loon samen met Harmen Scholtalbers van start in de Hellendoorn Rally. In de Ford Focus RS WRC’09 willen zij strijden voor een podiumplaats in een zeer sterk deelnemersveld met maar liefst 10 World Rally Cars.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 13