Nieuwsbrief...

12

jun

2013

Erik van Loon in TVM Actueel
Nieuws - Algemeen

Erik van Loon (44) houdt niet van onzekerheid. Maar de voedingsindustrie is bepaald niet vrij van risico’s en onzekerheden, net zomin als de Dakar Rally. De parallellen zijn groot. “Het is een kwestie van maximaal gas geven en de risico’s tot een minimum zien te beperken.”

Lees het gehele interview vanaf pagina 16 in de TVM Actueel...

 

20

jul

2014

Zekere podiumplaats strandt in greppel
Nieuws - Cross Country / Dakar

De Baja Aragon verloopt geheel volgens plan voor Erik van Loon en Wouter Rosegaar tot aan de 144e kilometer van de laatste stage. Een greppel aan de buitenkant van een linkerbocht zorgt ervoor dat de MINI ALL4 Racing op haar rechterdeur terecht komt. Het einde van een superieure rally waarin een podiumplaats zeker was voor het Brabantse duo.

Lees meer...
 

19

jul

2014

Top drie positie voor Erik van Loon na dag twee
Nieuws - Cross Country / Dakar

Vandaag hebben Erik van Loon en Wouter Rosegaar een probleemloze dag gehad en daarmee staan zij derde met de MINI ALL4 Racing. Op de eerste proef hebben zij een vierde tijd gereden en op de tweede proef een derde tijd. Het verschil met de leider in het algemeen klassement Nani Roma is 5m48.

Lees meer...
 

15

jun

2014

Van Loon met plezier naar het podium toe
Nieuws - WRC / Rally

Tijdens de jubilieumeditie van de ELE Rally hebben Erik van Loon en Davy Thierie de derde plaats behaald. Met de Ford Fiesta RS WRC hebben zij genoten van de proeven en zonder problemen naar het podium toe gereden. Voor hen staan Bob de Jong en Jeroen Swaanen, net als Erik voormalig winnaars van de ELE Rally.

Lees meer...
 

11

jun

2014

Van Loon wil scoren tijdens jubileumeditie van thuisrally
Nieuws - WRC / Rally

Aankomend weekend vindt de vijftigste editie van de ELE Rally plaats. Erik van Loon gaat samen met Davy Thierie de strijd aan in de Ford Fiesta RS WRC voor een plaats op het erepodium. Tijdens de jubileumeditie heeft de organisatie een nieuwe proef rondom Berkendonk gepositioneerd en een nieuw serviceterrein bij SchippersStop in Veldhoven gerealiseerd.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 14